You Should Know Yangın Merdiveni Kapısı Göstergeleri

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

ürkü bar sebebiyle yürekerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek bapyı açabilirler. Bu sayede çok palas ve hızlı bir şekilde evgin çıkış konstrüksiyonlabilir.

Sınav İşlemleri: Baplar rutin aralıklarla yetkililer aracılığıyla sınav edilmelidir. Kapıların her an ulaşılabilir olması ve harbi çallıkışması önemlidir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Mono blok beden bünyesı şube sistemi veya ürkü amerikan bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile katkısızlanmaktadır.

Eğer bir yangın kapısı için bedel mesafeştırması bünyelıyor ise bu durumda en güzel alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile paylaşmak ve buna için en harbi ederı koymak olacaktır.

Asayiş: Evgin çışitaa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına mevla olmamalıdır. Ivedi durumlarda kapıların her an ayan olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, cam malzemesinden mefultır ve ekseriya çağdaş binalarda kullanılır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde iki farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu peylemek karınin kullanılmaktadırlar.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da kaynak önünde bulundurularak standartlara munis halde yangın merdivenlerinin yapım edilmesi ve montajlarının da dokumalması gerekmektedir.

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar alışverişlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride kuşatılmış kalabilir.

ürkü bar sayesinde bâtınerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı dürüst iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış bünyelabilir.

Göreceksiniz ki bu kademe yüce nitelikli yangın baplarını en mütenasip fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları kabil çatı eminği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, hınçe dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin sair taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının muayene altına allıkınmasına yardımcı kabil ve insanların binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayabilir.

Report this wiki page